Prachtige campings aan het Lago Maggiore, Italie


  Prachtig uitzicht Lago Maggiore

  Top 5 meest geboekte campings

  kindvriendelijk, zwemparadijs, animatieteam aanwezig op de camping, alle benodigde voorzieningen  Het prachtige Lago Maggiore ligt tussen Italië en Zwitserland in. Lago Maggiore wordt ook wel in het Italiaans Lago Verbano genoemd wat een oude Romeinse benaming is. Het Zwitserse deel van Lago Maggiore ligt in het Zwitserse kanton Ticino. In het westelijke deel van Lago Maggiore ligt de Italiaanse regio Piëmont, aan de oostelijke oever van Lago Maggiore in Lombardije.

  Kaart van Lago Maggiore  Hoe boekt u een camping aan het Lago Maggiore?

  Campings Lago Maggiore heeft de beste campings geselecteerd om naar toe te gaan. Als u op een camping klikt dan ziet u waar deze is gelegen, worden er foto’s getoond en zijn onafhankelijke ervaringen geplaatst. Open en transparant.

  Hieronder kunt u direct naar alle campings met verschillende aanbod:

  Daarnaast hebben wij de beste online reisbureaus voor u geselecteerd waar u deze camping aan het Lago Maggiore kunt boeken. Omdat elke reisbureau verschillend is in hun aanbod, zoals het huren van een luxe stacaravan / chalet, een tentplek huren of zelf met de caravan een plaat huren raden wij u aan om het aanbod van iedere reisbureau na te kijken waar deze het goedkoopst is. Een vakantie boeken is niet altijd even makkelijk. Prijsvergelijking van ieder reisbureau die campings aanbiedt is helaas niet mogelijk omdat de prijzen fluctueren & het aanbod zeer verschillend is. Lees dan ook altijd reviews van aanbieders zoals bijvoorbeeld campings.com. Je kan immers geen appels met peren vergelijken. Wij hopen u zodoende een onafhankelijke website te presenteren over campings aan het prachtige Lago Maggiore.


  Vakantie Lago Maggiore aanbiedingen

  Een vakantie aan het Lago Maggiore is onbezorgd genieten. Het Lago Maggiore is dan ook een belangrijke toeristische trekpleister. Er zijn diverse vakantieparken te vinden in Italië. Langs het meer is een exotische beplanting ontstaan, met allerlij soorten palmen. De belangrijkste soorten palmen die men er vindt zijn Trachycarpus fortunei, geïntroduceerd uit China in de 19de eeuw, en de Europese dwergpalm (Chamaerops humilis), ingevoerd uit de regio van de Middellandse Zee. Andere soorten zijn Phoenix canariensis, Butia capitata, Jubaea chilensis, Sabal palmetto en Sabal minor.

  Sinds 1826 is er ook passagiersscheepvaart op het meer. De Navigazione Laghi heeft een vloot van ongeveer 25 schepen.

  Kamperen aan het Lago Maggiore?

  Geen probleem, de campings bieden u genoeg keuze om te kunnen kamperen. Populaire plaatsen aan het Lago Maggiore zijn onder andere Locarno, Ascona, Verbania, Luino en Stresa. De mooie rivier de Ticino stroomt in het noorden het Lago Maggiore in en verlaat het weer in het zuiden om uiteindelijk uit te monden in de Po. Overige rivieren die het Lago Maggiore instromen zijn de Maggia, Toce en de Tresa. Een unieke manier om een Vakantie in Italië door te brengen is kamperen aan het Lago Maggiore. Er zijn ook diverse vakantiehuizen aan het lago maggiore. Overigens is het ook aan te raden om eens een camping te bezoeken aan het gardameer. Klik hier voor een camping gardameer op gardameer.nu.  loader-image
  Lago Maggiore
  05:05, juni 17, 2024
  temperature icon 17°C
  half bewolkt
  Humidity: 86 %
  Wind: 2 Km/h
  Wind Gust: 3 Km/h
  Visibility: 0 km
  Sunrise: 05:34
  Sunset: 21:18

  De beste selectie campings aan het Lago Maggiore