4/5

Camping
Lido Okay


Opslaan
Overtuigd? boek je vakantie naar camping Lido Okay!
150 plekken honden toegestaan
Of, bekijk andere aanbieders

Ontdek Lido Okay


De camping Lido Okay is een echte familiecamping met een heerlijk zwembad en ligt rechtstreeks aan het Lago Maggiore!

De camping Lido Okay is gelegen aan de  zuidoostkant van het meer Lago Maggiore . Het is een vriendelijke, en echte, familiecamping en heeft een heerlijke ligging rechtstreeks aan het strand van het meer. De camping Lido Okay is gelegen nabij het kleine stadje Sesto Calende. Dit stadje staat bekend om zijn kleurrijke weekmarkt en leuke kleine winkeltjes.
De camping Lido Okay is een echte familiecamping met gezelligheid voor jong en . Bij het prachtige zwembad inclusief kinderbadje is het heerlijk toeven. Bij het heerlijke zwembad is een restaurant en tevens een bar en heerlijk terras.

De kinderen kunnen in het hoogseizoen gebruik maken van de dagelijkse animatie. En een maal per week is er voor het hele gezin een leuke dans en muziekavond. De camping Lido Okay is direct gelegen aan het heerlijke strand van het Lago Maggiore. Er is op camping Lido Okay een boothelling, dus het meenemen van u eigen vaartuig is dus ook geen probleem!
De luxe uitgeruste stacaravans zijn lekker ruim opgesteld en vlakbij het meer en een ieder heeft een heerlijk eigen terras.

Meer lezen

Sfeerimpressie

Foto's van deze supercamping!

Faciliteiten van Lido Okay

Alles wat camping Lido Okay voor je klaar heeft staan.
AnimatieprogrammaBeachvolleybalBewaakt terreinDiscotheekDouches / warm waterFietsverhuurGeldautomaatKajakverhuurMinigolfPizzeriaRestaurantRoeibootverhuurSpeeltuinTafeltennisVerlichte paden & wegenWasmachinesWiFiZittoiletten

Plattegrond van Lido Okay

Weet precies waar je moet zijn!