2/5

Camping
Solcio


Opslaan
Overtuigd? boek je vakantie naar camping Solcio!
150 plekken
Of, bekijk andere aanbieders

Ontdek Solcio


De kleinschalige camping Solcio is een  familiecamping direct aan het strand van het Lago Maggiore en beschikt over een heerlijk restaurant met lokale specialiteiten!

 

Camping Solcio ligt direct aan een heerlijk rustige inham van het Lago Maggiore midden tussen de pittoreske toeristische stadjes Stresa en Arona. De kleinschalige camping Solcio is maar 1.5 ha groot en ideaal voor een rustige en unieke vakantie aan het Lago Maggiore. Camping Solcio heeft comfortabele stacaravans welke zijn voorzien van een ruime overdekt terras met eigen meubilair. Dat wordt heerlijk op camping Solcio.

 

Gastvrijheid en hartelijkheid staan voorop, welke van toepassing zijn op Camping Solcio. Veel groen zorgt voor veel schaduw op de camping. Het terrein van de camping grenst rechtstraatks aan het meer, waar Camping Solcio de beschikking heeft over een eigen privé-strand. U kunt hier boten ter water te laten en ook aanleggen. Tevens is er op de camping een gezellige bar en een leuk restaurant waar de heerlijkste lokale gerechten worden opgediend. In de buurt kunt u ook gebruik maken van verschillende sportmogelijkheden.

Meer lezen

Sfeerimpressie

Foto's van deze supercamping!

Faciliteiten van Solcio

Alles wat camping Solcio voor je klaar heeft staan.
Bewaakt terreinDouches / warm waterFietsverhuurKanoverhuurPizzeriaRestaurantRoeibootverhuurSnackbarSpeeltuinTafeltennisVerlichte paden & wegenWasmachinesZeilbootverhuurZittoilettenZwemparadijs

Plattegrond van Solcio

Weet precies waar je moet zijn!