< Alle tips

De gezelligste campings in Italië op een rij


Ben je op zoek naar een gezellige camping aan de Lago Maggiore? Er zijn ontzettend veel campings in Italië, maar er zijn er natuurlijk altijd een paar die eruit springen. In ons aanbod vind je campings met luxe chalets, staanplaatsen voor jouw caravan of campings met stacaravans zodat je geen tent hoeft mee te nemen. Welke campings in Italië zijn op dit moment het meest gewild? Wij hebben de meest populaire accommodaties voor jou op een rijtje gezet.

Top 5 meest geboekte campings Italie

Alle onderstaande campings zijn kindvriendelijk, beschikken over een geweldig zwemparadijs, een gezellig animatieteam en zijn ook nog eens voorzien van alle belangrijke faciliteiten.

1. Camping Continental Lido

Camping Continental Lido ligt in de stad Verbania, Noord-Italië. Deze camping is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden. Dankzij het levendige animatieteam vervelen je kinderen zich geen moment. Camping Continental lido beschikt zelfs over een eigen privé-zandstrand. Wat wil je nog meer?

2. Camping Isolino

Deze gezellige familiecamping is tevens gelegen in Verbania en beschikt over een groot zwembad van ca. 1600 m². De waterglijbaan zorgt de hele vakantie voor ultiem vermaak. Deze camping beschikt over een goed restaurant waar je heerlijk kunt genieten van diverse Italiaanse gerechten.

3. Camping Solcio

Lesa Novara, wat iets zuidelijker ligt dan Verbania, beschikt over de kleinschalige camping Solcio. Deze camping is gelegen in een rustige inham van de Lago Maggiore. Wil je echt genieten van je rust tijdens jouw vakantie in Italië? Dan is deze camping in Italië, Camping Solcio, echt iets voor jou.

4. Camping Okay Lido

In Sesto Calende is de gezellige Camping Okay Lido erg populair bij families en gezinnen. De weekmarkt en de kleine winkeltjes zijn erg leuk om te bezoeken in Sesto Calende. Wil je een eigen terras tijdens jouw verblijf? Dan is deze camping, gelegen aan de Lago Maggiore, echt een aanrader.

5. Camping Village Maggiore

Wil je graag naar Dormelletto? Camping Village Maggiore ligt vlakbij Arona en is bij uitstek een familiecamping met een prachtig zwembad. In het hoogseizoen is er een hoop vermaak voor de kinderen dankzij het animatieteam. Wat wil je nog meer? Lekker eten misschien: zelfs dat kan je hier!

Verder kijken?

Heb je nog geen leuke camping Lago Maggiore kunnen vinden? Bekijk ons complete aanbod op onze website, dan vind je daar vast en zeker de leukste camping Italie. De leukste campingvakanties vind je natuurlijk hier!