Campings aan het Lago Maggiore Campings aan het Lago Maggiore Campings met Luxe Chalets Camping Solcio

Camping Solcio

Deze camping ligt in het plaatsje Lesa Novara
Item image

Het Adres:

Address:
Via al Campeggio, 1, 28040 Lesa Novara,
GPS:
45.81657, 8.549049999999966

De kleinschalige camping Solcio is een  familiecamping direct aan het strand van het Lago Maggiore en beschikt over een heerlijk restaurant met lokale specialiteiten!

Camping Solcio ligt direct aan een heerlijk rustige inham van het Lago Maggiore midden tussen de pittoreske toeristische stadjes Stresa en Arona. De kleinschalige camping Solcio is maar 1.5 ha groot en ideaal voor een rustige en unieke vakantie aan het Lago Maggiore. Camping Solcio heeft comfortabele stacaravans welke zijn voorzien van een ruime overdekt terras met eigen meubilair. Dat wordt heerlijk op camping Solcio.

Gastvrijheid en hartelijkheid staan voorop, welke van toepassing zijn op Camping Solcio. Veel groen zorgt voor veel schaduw op de camping. Het terrein van de camping grenst rechtstraatks aan het meer, waar Camping Solcio de beschikking heeft over een eigen privé-strand. U kunt hier boten ter water te laten en ook aanleggen. Tevens is er op de camping een gezellige bar en een leuk restaurant waar de heerlijkste lokale gerechten worden opgediend. In de buurt kunt u ook gebruik maken van verschillende sportmogelijkheden.

  vacanceselect

  vacanceselect
  Afhaalmaaltijden
  Animatieprogramma
  Beachvolleybal
  Bewaakt terrein
  DIscotheek
  Douches / Warm water
  Eetgelegenheden
  Faciliteiten
  Fietsen
  Geldautomaat
  Golfbaan
  Jetski
  Kajaks
  Kano's
  Minigolf
  Pizzeria
  Restaurant
  Roeiboten
  Sanitair
  Snackbar
  Speeltuin
  Sport & Spel
  Surfplanken
  Tafeltennis
  Tennis
  Verhuur
  Verlichte paden & wegen
  Wasmachine
  Waterfietsen
  WIFI
  Zeilboten
  Zittoiletten
  Zwemparadijs

  Your reservation

  Personal details
  (*) Required
  Your reservation has been successfully sent
  Please fill out all required personal details

  Locatie op de kaart


  Leave a review

  Prijs / Kwaliteit
  Locatie
  Vriendelijkheid
  Voorzieningen
  Kindvriendelijk
  Voorjaar
  2014-06-27 11:17:12
  Heerlijke camping, direct aan het Lago Maggiore. Veel gezellige mensen en vriendelijk personeel. Ook leuk voor de kinderen, 4 en 6. Wellicht gaan we nog een keer terug.
  Fam de Leeuw
  2014-04-23 14:10:11
  Vanaf 15 juli hebben we met 2 tenten 10 dagen op de camping gestaan. Mooie plekken in de schaduw. Goed sanitair. Ligbedden bij het strandje, met heel helder water. Waterschoentjes hadden we wel meegenomen, maar niet aangehad. Trein en kerkklok hoor je alleen de eerste 2 dagen. Restaurant is goed, net zoals de animatie voor onze kleine man van 5. Boodschappen kun je doen in de dure supermarkt, maar beter met de auto te halen in een stad wat verderop. De eilandjes, Stresa en Milaan bezoek is de moeite waard. Neem wel sterk spul tegen de muggen mee en vooral veel after-bite. Maar die prikjes konden onze vakantie gelukkig niet bederven!
  Sanne
  2014-04-23 14:09:16
  al 10 jaar lang gaan wij naar camping Solcio in Italie. het is een geweldige camping. er worden veel dingen georganiseerd en er zijn veel jongeren. ook is het echt een Nederlandse camping en er komen veel Nederlanders. Volgend jaar gaan we weer en het is echt super! ik wil nooit meer ergens anders heen en ga er later ook wonen
  Sabine
  2014-03-12 18:45:19
  Solcip