4/5

Camping
Village Lago Maggiore


Opslaan
Overtuigd? boek je vakantie naar camping Village Lago Maggiore!
400 plekken honden toegestaan
Of, bekijk andere aanbieders

Ontdek Village Lago Maggiore


De camping Lago Maggiore is een zeer gezellige familiecamping met een mooi zwembad en direct gelegen aan het prachtige Lago Maggiore!

Camping Lago Maggiore is een echte familiecamping bij uitstek. Op een schitterende locatie aan de zuid-west kust van het Lago Maggiore vlakbij het pittoreske stadje Arona. Voor een zeer complete vakantie in de zomer samen met heerlijke excursies bent u in dit mooie prachtige gedeelte in het noorden van Italië helemaal op de juiste plek!

e camping Lago Maggiore ligt verscholen midden in het groen. De camping Lago Maggiore is tevens voorzien van veel faciliteiten die u vakantie naar het Lago maggiore tot een succes maken. U heeft vanaf Camping Lago Maggiore meteen toegang tot het heerlijke meer. u kunt op de gratis ruime ligweide heerlijk genieten en zo het Lago Maggiore in lopen voor een koele duik. Tevens is er een heerlijk zwembad op de  camping Lago Maggiore welke garant staat voor veel waterpret voor jong en oud. Er is hier ook een bar en een restaurant alwaar u op het terras kan genieten van  ovenverse pizza’s. Er is in het hoogseizoen een animatieteam dat zorg draagt voor leuke activiteiten voor jong en oud. Er is een supermarktje en een speeltuin. Verder zijn er diverse mogelijkheden om te sporten en dat maakt de camping en u vakantie compleet.

Vanaf de Camping Lago Maggiore zijn er vele mogelijkheden tot het maken van uitstapjes. U kunt naar de gezellige weekmarktjes in bijvoorbeeld Arona of tochtje maken naar de bekende Borromeïsche eilanden. Bent u een liefhebber van de natuur dan kunt u heerlijk lopen in de heuvels en bergen (Dolomieten) rondom het prachtige Lago Maggiore. Een boezoek aan het bruisende Milaan of aan het nabij gelegen Zwitserland behoort vanaf Camping Lago Maggiore tot de mogelijkheden!

Dit is dus het ideale recept om te ontspannen en te genieten aan het Lago Maggiore! Namens ‘campingslagomaggiore.nl’wensen we u dan ook alvast een heerlijke vakantie toe op camping Lago Maggiore aan het Lago Maggiore!

Meer lezen

Faciliteiten van Village Lago Maggiore

Alles wat camping Village Lago Maggiore voor je klaar heeft staan.
AfhaalmaaltijdenBeachvolleybalBewaakt terreinDiscotheekDouches / warm waterFietsverhuurGeldautomaatPizzeriaRestaurantSnackbarTafeltennisTennisWasmachinesWiFiZittoiletten

Plattegrond van Village Lago Maggiore

Weet precies waar je moet zijn!