3/5

Camping
Lido di Monvalle


Opslaan
Overtuigd? boek je vakantie naar camping Lido di Monvalle!
60 plekken honden toegestaan
Of, bekijk andere aanbieders

Ontdek Lido di Monvalle


Deze kleinere familiecamping ligt met zijn heerlijke strand en ligweide direct aan het prachtige Lago Maggiore!

Camping Lido di Monvalle is vlak bij de Camping Okay. Camping Lido di Monvalle is gelegen aan een uniek stukje van het Lago Maggiore, pal aan een  baai aan de zuid-oost kant van het Lago Maggiore. In het hoogseizoen is de waterstand aan deze kant van het Lago Maggiore heel erg laag en kunt u genieten van een prachtig breed strand! Er zijn op de camping vele oude details terug te vinden die u aan  vroeger doen denken, mooie fontijnen en oude ornamenten.

Deze familiecamping heeft u nog meer te bieden zoals  naast het prachtige strand is er een fijne ligweide met lekkere ligbedden (gratis) en een heerlijk plek om te eten, waar u uiteraard de gerechten uit deze streek kunt proeven. Watersporters komen op de camping Lido di Monvalle helemaal aan hun trekken en  voor de kleinere onder ons zijn er games en is er animatie. Met zijn allen lekker dansen? Dat kan! In het hoogseizoen zijn er verschillende dansavonden met live muziek.

In de directe omgeving van camping Lido di Monvalle zijn er volop bezienswaardigheden, bijvoorbeeld Laveno. Vanaf hier kunt u met de veerboot naar de overkant om t eshoppen of om gezellige marktjes te bezoeken. De bergvesting Rocca di Angera of Santa Caterina del Sasso, de bedevaartplaats, verborgen in de rotswand. Stresa en de Borromeïsche eilanden mag u zeker ook niet missen!

Alvast een pretige vakantie gewenst op Camping Lido di Monvalle!

Meer lezen

Sfeerimpressie

Foto's van deze supercamping!

Faciliteiten van Lido di Monvalle

Alles wat camping Lido di Monvalle voor je klaar heeft staan.
AnimatieprogrammaBeachvolleybalBewaakt terreinDiscotheekDouches / warm waterPizzeriaRestaurantSnackbarVerlichte paden & wegenWasmachinesWiFiZittoiletten

Plattegrond van Lido di Monvalle

Weet precies waar je moet zijn!