4/5

Camping
Lido Cannero


Opslaan
Overtuigd? boek je vakantie naar camping Lido Cannero!
150 plekken honden toegestaan
Of, bekijk andere aanbieders

Ontdek Lido Cannero


Camping Lido Cannero Riviera heeft prachtig uitzicht op het Lago Maggiore, gelegen in een van de mooiste gebieden op de oevers van het meer en staat bekend om zijn schone heldere water waar je heerlijk kunt zwemmen.
Het strand van Cannero Riviera is toegekend , de Bandiera Blu , door de FEE . Een prijs die is ontvangen voor de afgelopen twee jaar . Deze toekenning van internationale erkenning is gedeeld met slechts een andere locatie aan het meer .
Cannero Riviera is een rustige gemeente . Er zijn ongeveer 1000 inwoners . Gelegen in het noordelijke gedeelte van Piemonte in de provincie Verbano – Cusio – Ossola . De Zwitserse grens is binnen handbereik . Het klimaat is mild met zeer weinig wind. Het kalme water van de baai , en de vriendelijke bevolking verwelkomen toeristen en maak Cannero Riviera een centrum voor de zomer toerisme .
Gewoon een beetje naar het noorden van het Lido in de buurt van de kust kunt u de kastelen van Cannero bewonderen . Kleine eilanden die de overblijfselen van forten uit de XI en XI eeuw te behouden . Deze onneembare vesting is ook gebruikt door de eeuwen heen door piraten en smokkelaars . Vandaag de kastelen van Cannero zijn een van de iconen van het Lago Maggiore .
Achter het dorp het meer sfeer verandert in een paar momenten om te worden verrijkt door vele omleidingen . De eerste heuvels van het Nationaal park van de Valgrande geworden ideale plekken voor excursies te voet , per mountainbike of te paard .
Cannero is gelegen op een perfecte locatie voor een bezoek aan de belangrijkste attracties van de zone , bijvoorbeeld Verbania en Villa Taranto , Stresa en Isola Bella , Arona en het standbeeld van Sint Carlo . Aan de overkant in de provincie Lombardije , Angera en Rocca Borromeo , De hermitage genaamd Saint Cathrine , Luino en Zwitserland met de Brissago-eilanden , Ascona en Locarno .

Meer lezen

Sfeerimpressie

Foto's van deze supercamping!

Faciliteiten van Lido Cannero

Alles wat camping Lido Cannero voor je klaar heeft staan.
AnimatieprogrammaDiscotheekDouches / warm waterMinigolfPizzeriaRestaurantSnackbarSpeeltuinTafeltennisVerlichte paden & wegenWasmachinesWiFiZittoiletten

Plattegrond van Lido Cannero

Weet precies waar je moet zijn!

Alle aanbieders