4/5

Camping
Conca D’Oro Village


Opslaan
Overtuigd? boek je vakantie naar camping Conca D’Oro Village!
340 plekken
Of, bekijk andere aanbieders

Ontdek Conca D’Oro Village


Village Conca d’Oro ligt op ongeveer 800 mtr afstand van het pitoreske Italiaanse meer Lago Maggiore. Village Conca d’Oro  beschikt over zeer veel verschillende mogelijkheden om te sporten, heeft een eigen zwembad, barretje en een fris animatieteam.

Deze familiecamping heeft verschillende mogelijkheden om te sporten. De camping heeft een mooi zwembad en een gezellige bar.Voor de kinderen is er een mooie speeltuin en als u 800 meter loopt kunt u genieten van een heerlijk strand. Hier u kunt ontspannen op uw handdoekje of samen met uw kind een zandkasteel bouwen. Om u van extra luxe te voorzien kunt u gebruik maken van het WIFI-netwerk van de camping. Om eens lekker te eten kunt u gebruik maken van de broodjesservice van Camping Village Conca d’Oro. Zodat u zo min mogelijk zelf hoeft te doen, op uw vakantie. Het animatieteam van de camping zorgt wekelijks voor het vermaak van uw kinderen.

Meer lezen

Sfeerimpressie

Foto's van deze supercamping!

Faciliteiten van Conca D’Oro Village

Alles wat camping Conca D’Oro Village voor je klaar heeft staan.
AnimatieprogrammaBeachvolleybalBewaakt terreinDiscotheekDouches / warm waterGeldautomaatGolfbaanMinigolfPizzeriaRestaurantSnackbarWasmachinesZittoiletten

Plattegrond van Conca D’Oro Village

Weet precies waar je moet zijn!