5/5

Camping
Campofelice Camping Village


Opslaan
Overtuigd? boek je vakantie naar camping Campofelice Camping Village!
740 plekken
Of, bekijk andere aanbieders

Ontdek Campofelice Camping Village


Camping Campofelice is gesitueerd aan het Lago Maggiore en biedt haar gasten ontspanning, comfort en veiligheid. De 740 kampeerplaatsen zijn ruim en omgeven door groen en… volledig uitgerust met electra punten. Ruim 410 plaatsen zijn ook aangesloten op drinkwater, afvoer, kabel TV en Wifi.

Indien u wel van de sfeer van de camping wilt genieten, maar geen eigen uitrusting heeft biedt Camping Campofelice de mogelijkheid tot het huren van verschillende accommodaties. Zo kunt u kiezen uit verschillende modellen huurcaravans, bungalows en voor diegenen die echt luxe willen zijn er 2 luxe kamers beschikbaar in het hotel. Deze kamers zijn inclusief ontbijt.

Het 400 mtr. lange strand, behoort tot een van de mooiste stranden van het Lago Maggiore. Het prachtige zandstrand biedt jong en oud een plaats om te ontspannen en te genieten van de zon.

Meer lezen

Sfeerimpressie

Foto's van deze supercamping!

Faciliteiten van Campofelice Camping Village

Alles wat camping Campofelice Camping Village voor je klaar heeft staan.
AnimatieprogrammaBeachvolleybalDefibrillatorDouches / warm waterFietsverhuurGeldautomaatKajakverhuurPizzeriaRestaurantSnackbarSpeeltuinSupermarktTafeltennisTennisWasmachinesWaterfietsverhuurWiFiZittoilettenZwemparadijs

Plattegrond van Campofelice Camping Village

Weet precies waar je moet zijn!

Alle aanbieders